Filter

close
0
Onbeperkt
Multismoke rookovens

Wist u dat vis roken en vlees roken met een rookoven niet alleen lekker is, maar ook nog eens gezellig en gezond? Er komen namelijk geen vetten of olie aan te pas. Een rookoven kunt u ook kopen als vervanging of toevoeging van de barbecue. Want het roken van vis, vlees, of schaaldieren in een rookoven is erg leuk.

Hoe leuk is het om bijvoorbeeld je zelf gevangen vis voor te bereiden en te roken in een rookoven... Een gezellig samenzijn met vrienden en familie in uw tuin. Je kan bijna van alles roken met een rookoven. Vis, vlees, groente, noten, paddenstoelen zijn allemaal te roken in een rookoven. Roken van vis en vlees is gezond en past heel goed in een vetarm dieet. Er wordt namelijk geen vet of olie gebruikt om in te bakken. Roken met een rookoven is dus niet alleen leuk en gezond maar ook nog eens makkelijk om te doen.
 
Wilt u meer informatie over rookovens? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons. Wij staan u graag te woord en maken u waarschijnlijk nog nieuwsgieriger en enthousiaster als dat u al was. Bij ons zijn veel van de producten ook altijd op voorraad! Bestel daarom dus je Multismoke producten bij alleshengelsport.nl. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via de chat (rechtsonder in uw scherm), via info@alleshengelsport.nl of telefonisch op: 0228-581402


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.