Filter

close
0
Onbeperkt
Gamakatsu producten

Gamakatsu is in 1955 opgericht door wijlen Shigekatsu Fujii, een visionair die met grote trots de hoogste kwaliteit vishaken in Japan wist te produceren. Hij stond aan de wieg van innovatieve technieken, machines, materialen en productiemethoden die de handel en productie van vishaken wereldwijd voorgoed hebben veranderd. Ook nu is Gamakatsu nog altijd een prive onderneming en een van de bekendste hengelsportmerken ter wereld.

 Het is moeilijk voor te stellen dat dit allemaal begon in 1955. In wat destijds waarschijnlijk de kleinste hakenfabriek van Japan was en door een man die het zich tot doel stelde betere haken te ontwikkelen dan die tot dan toe beschikbaar waren. Sinds 1955, houdt Gamakatsu zich strikt aan het thema Natuur en Techniek. Ze werken hard aan de ontwikkeling van nieuwe hightech producten zonder de natuur en het milieu schade aan te brengen. Het Gamakatsu beleid voor technische ontwikkeling is altijd van beste kwaliteit.

Gamakatsu is steeds op zoek naar nieuwe manieren om onze bestaande producten beter te maken en in aanvulling daarop zijn ze voortdurend op zoek naar unieke, nog niet beschikbare producten. Ze zijn van mening dat ze slechts met deze houding hun klanten kunnen geven wat zij verdienen!
Bij ons zijn veel van de Gamakatsu producten ook altijd op voorraad! Bestel daarom dus je Gamakatsu producten bij alleshengelsport.nl.Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via de chat (rechtsonder in uw scherm), via info@alleshengelsport.nl of telefonisch op: 0228-581402


  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.