Filter

close
0
Onbeperkt
Piet Vogel Rig Solutions producten

Karpervissen is de laatste jaren steeds populairder aan het worden in heel Europa wat resulteert in over beviste wateren. Omdat de vissen regelmatig gevangen worden leren de karpers instinctief onze rigs te ontwijken. Middelmatige materialen en slecht geknoopte rigs worden genadeloos afgestraft. Finetuning van de rigs en materialen is belangrijker dan ooit tevoren. Alle details moeten perfect zijn.

De kwaliteit en effectiviteit van de Piet Vogel range is altijd gegarandeerd. Omdat Piet regelmatig in contact sta met zijn doelgroep weet hij precies waar de markt om vraagt. En omdat hij zoveel tijd aan de waterkant besteed kan hij de producten tot in de kleinste details perfectioneren. Door deze praktijkervaring houd hij de range up-to-date.

Alle rigonderdelen gebruikt in de Rigsolutions range moeten altijd aan zijn persoonlijke eisen voldoen. Alle producten uit de range zijn persoonlijk door hem ontwikkeld en natuurlijk door en door getest. Producten die achter blijven in de verkoop verwijder hij regelmatig en vervangt ze door de nieuwste trends.Dit alles is niet onopgemerkt gebleven door de karpervissers in heel Europa en Rigsolutions is inmiddels een gerespecteerd merk geworden en daar is Piet hartstikke trots op.

Bij ons zijn veel van de producten ook altijd op voorraad! Bestel daarom dus je Piet Vogel rigsolutions producten bij alleshengelsport.nl. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via de chat (rechtsonder in uw scherm), via info@alleshengelsport.nl of telefonisch op: 0228-581402


  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.