Filter

close
0
Onbeperkt
sportex
Hieronder vindt u een totaal overzicht van de Sportex hengels die geïmporteerd worden door Leonard Sports. Andere modellen kunnen uiteraard voor u meebesteld worden. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden. Let op: Alle hengels welke bij een Sportex dealer in de Benelux worden afgenomen vallen onder de service en (eventuele) garantie van Sportex.


Er is niets ter wereld te vergelijken met een SPORTEX-hengel. Het dankt zijn legendarische reputatie aan de kracht van innovatie en unieke technologie die wereldwijd normen heeft bepaald. Vandaag de dag zijn onze hengels een woord voor betrouwbaarheid en meesterwerk. Deze zijn nu steeds belangrijker in deze tijd van snel leven. SPORTEX hengels hebben generaties vissers enthousiast met hun betrouwbaarheid in veeleisende situaties en hun ongelooflijk lange levensduur. Aanhoudend onderzoek en nieuwe materialen vormen de basis. Geen enkele andere hengelfabrikant kan profiteren van een breed scala aan materialen voor hengelproductie.
Zoekt u een Sportex karperhengel, Sportex Roofvishengel, Sportex forelhengel, Sportex boothengel, Sportex meerval hengel? Wij leveren hem!!


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.