Filter

close
0
Onbeperkt
Hotspotdesign

Hier vind u al de kleding van Hotspot design welke wij verkopen. Veel mooie T-shirts, Sweaters, Polos, Broeken, Jassen, beanies, caps, zwembroeken. Hotspot Design is geboren uit een diepe passie van de oprichters om te vissen, die dankzij hun creatieve vermogens en hun ervaring op het gebied van kleding , in staat waren om een toonaangevend bedrijf neer te zetten binnen de visserij kleding markt.

Hotspot Design produceert unieke en originele producten , allemaal gekenmerkt door het Italiaanse design ( auteursrechtelijk beschermd ) , met hoge kwaliteit kleding en met de meest moderne druktechnieken. Alle producten die zijn bedacht , ontworpen , en geproduceerd met nauwgezette zorg en oog voor detail. Ze zijn bewust dat keuze voor een kledingstuk wordt bepaald door zijn uitstraling en draagcomfort. Al onze producten worden gewoonlijk gekenmerkt door een trendy lijn met moderne snit . We spreken over technische en outdoor producten die niet alleen geschikt zijn voor vis sessies maar die je overal kan dragen .

Bij ons zijn veel van de Hotspotdesign producten ook altijd op voorraad! Zo niet , dan wel binen 1 week. Bestel daarom dus je Hotspotdesign kleding bij alleshengelsport.nl. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via de chat (rechtsonder in uw scherm), via info@alleshengelsport.nl of telefonisch op: 0228-581402


  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.