Filter

close
0
Onbeperkt
Fox

Elke week gaan tienduizenden vissers verspreid over de hele wereld vissen met behulp van Fox International producten. Fox heeft nu merken in de segmenten , wedstrijd , karper , roofdier, zeevissen en heeft zich bewezen als een van de toonaangevende fabrikanten in Europa.

Maar , dit alles moest ergens beginnen , en voor Fox International was dat ergens in Essex , UK , toen Cliff Fox ( die nog steeds aan het hoofd van het bedrijf staat) zijn eerste Fox International hengelsport product ooit lanceerde - een metalen liniaal met maat aanduiding van bepaalde soorten vis welke gevangen werden tijdens wedstrijden in de UK( visser moesten zich houden aan strenge regels ) De omzet was goed , wat Cliff aanmoedigde om meer producten te produceren in zijn kleine gehuurde werkplaats dicht bij de huidige hoofdkwartier van het bedrijf in Henegouwen , Essex . Het eerste product dat de naam Fox ging dragen was een metalen baitdropper , in het jaar 1967 - meer dan 40 jaar geleden .De rest , zoals ze zeggen , is geschiedenis .

Het bedrijf is nu de grootste hengelsport firma van een particuliere eigenaar in Europa , en op dit moment verkopen ze  producten in 30 landen , waaronder de VS en Rusland. De grote productlanceringen van de vandaag dag Fox International zijn Stratos Magnesium molens , MSB zitkisten en SFD karper hengels . Basisproducten zoals de metalen liniaal zijn nu vervangen door elektronische Micron beetverklikkers .

De tijden zijn zeker veranderd . Het bedrijf ontgroeide al snel zijn oorspronkelijke gehuurde werkplaats , waardoor ze gingen verhuizing naar het Britse hoofdkwartier. Maar , als het bedrijf verder wilde uitbreiden werd het gedwongen tot het openen van een enorme Europese distributie -fabriek in Meer, op de Belgische / Hollandse grens , met behoud van het Britse kantoor als hoofdkwartier van het bedrijf .

Fox International telt nu meer dan 100 mensen , verspreid over het Verenigd Koninkrijk en Europa , waaronder een speciale on-the -road- sales team, een team van vooraanstaande hengelsport consultants , ontwerpafdeling en een indrukwekkende CAD product development team . En , in tegenstelling tot veel andere fabrikanten blijft Fox International innoveren om ervoor te zorgen dat vissers over de hele wereld de mogelijkheid krijgen om gebruik te maken van de beste visgerei . Fox blijft een echt internationaal merk!

Bij ons zijn veel van de producten ook altijd op voorraad! Bestel daarom dus je Fox producten bij alleshengelsport.nl.Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via de chat (rechtsonder in uw scherm), via info@alleshengelsport.nl of telefonisch op: 0228-581402  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.