Filter

close
0
Onbeperkt
M&M Hengelsport

M&M Hengelsport is een groothandel in hengelsportartikelen en is al meer dan 7 jaar verbonden met het leveren van goede service en kwaliteitsproducten in de hengelsportbranche. Het succes van M&M Hengelsport is te danken aan grondig onderzoek door Michael Meyer naar leveranciers die topproducten bieden voor de hengelsport. De producten van de leveranciers worden door Michael Meyer onder de loep genomen, zodat hij weet wat er geleverd wordt aan de hengelsportwinkelier.

M&M Hengelsport is o.a. leverancier van Stonfo, Zammataro, Balzer, Lineaeffe, Spinmad, Kenart en de M&M productlijn. Sinds februari 2013 is M&M Hengelsport de trotse eigenaar van Timms. In de loop van de jaren zijn de dobbers van Timms een begrip geworden voor veel sportvissers.

Bij ons zijn veel van de producten ook altijd op voorraad! Bestel daarom dus je M&M Hengelsport producten bij alleshengelsport.nl. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via de chat (rechtsonder in uw scherm), via info@alleshengelsport.nl of telefonisch op: 0228-581402


  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.