Sportex Black Pearl GT-3 Travel
0 Reviews | Review toevoegen

Sportex Black Pearl GT-3 Travel

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 164,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een moderne, elegante look, meer snelheid en kracht, meer gevoeligheid en nog beter herstel: dat is de nieuwe Black Pearl!
De actie van de hengels is speciaal ontworpen met het oog op roofvissen. Om de best mogelijke prestaties te bereiken, hebben we Japanse koolstof met hoge modulus voor de blank gebruikt. Het betekent dat we de hengels nog slanker en sneller hebben kunnen maken, maar zonder afbreuk te doen aan de veerkracht van de blank. Bovendien is het handvat versterkt met een 4K carbon mesh-stof, wat betekent dat je nog meer druk kunt uitoefenen tijdens het spelen van een vis. De Black Pearl GT-3 is uitgerust met slanke SIC-geleiders, DPS- of ECS (Baitcast) haspelstoelen en hoogwaardige Duplon-handgrepen. Een perfecte serie op jacht naar baars, forel, snoekbaars, snoek en soortgelijke soorten. Ook beschikbaar als reis- en ultralichte versies.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.