Spiderwire - Stealth smooth  code red braid 0.30 mm 34.3Kg 150m red
Spiderwire - Stealth smooth code red braid 0.14 mm 12.5Kg 150m red
Reviews | Review toevoegen

Spiderwire - Stealth smooth code red braid 0.14 mm 12.5Kg 150m red

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

2 dagen

€ 17,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Spiderwire Stealth Smooth 8 Red


De nieuwe Stealth Smooth 8 van Spiderwire is een bijzonder strak gewoven gevlochten lijn die bestaat uit 8 strengen. Doordat de lijn uit meerdere fijne strengen bestaat is de lijn bijzonder soepel en zacht. Dit resulteert in verder werpen en een betere actie onderwater. De lijn is bovendien voorzien van een microcoating dat voorkomt dat de lijn water opneemt en er voor zorgt dat de lijn goed glad is. Gezien de prijs van deze lijn zijn er maar weinig andere lijnen waarbij je meer waar voor je geld krijgt. Het verschil tussen een 4-strengen lijn en deze 8-strengen lijn voel je meteen. 

De Stealth Smooth 8 Red is in een felle rode kleur geverfd. Naar ons idee is dit een van beste kleuren voor het roofvissen en zeevissen omdat de lijn zo goed zichtbaar is bovenwater, terwijl rood de eerste kleur is die onderwater verdwijnt.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.