Rozemeijer producten

Bertus Rozemeijer, de naamgever van dit toplabel, stond aan de wieg van het handelsmerk. Hij was het die in samenwerking met specialisten het perfecte pakket roofvistackle ontwierp. Dit resulteerde in een onverslaanbaar pakket hengelsport. De markt was van de een op de andere dag op de hoogte: Dit merk ging het maken. Het merk werd raakte over de volle breedte van het programma bijzonder gewild. Zowel gevorderden als topspecialisten kochten onze producten. Hoe kon het ook anders? Bertus was de graag geziene gast op het toneel.

Het merk groeide hard en spreidde zich uit als een olievlek. Ook in Europa. Groothandels, winkeliers en consumenten verspreid over heel Europa, kochten producten van dit, ondertussen vermaarde, merk. Rozemeijer is door de jaren verworden tot een lifestyle. My lifestyle. Rozemeijer heeft een ruime plaats in vissersland.

Bij ons zijn veel van de producten ook altijd op voorraad! Bestel daarom dus je Rozemeijer producten bij alleshengelsport.nl. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via de chat (rechtsonder in uw scherm), via info@alleshengelsport.nl of telefonisch op: 0228-581402


 


Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.