Ondex Tandem Buck Spinner Goud/Decore 4/6
Ondex Tandem Buck Spinner Goud/Decore 4/6
0 Reviews | Review toevoegen

Ondex Tandem Buck Spinner Goud/Decore 4/6

Verzendkosten

€ 3,95 

€ 8,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Ondex spinner buck goud decore is een fameuze kunstaas spinner. Groot geworden in polders en andere ondiepe wateren behoort deze spinner al vele decennia tot de favorieten van veel sportvissers. Deze spinner bezit opvallende kleuren en heeft een spinnerblad dat voor fraaie schitteringen onderwater zorgt.

De Ondex spinner is erg makkelijk in het gebruik, laat zich ondiep binnenvissen, en heeft echt een perfecte actie onderwater. Dit maakt hem tot een ware roofvis killer in polders, stadswateren, en riviertjes. Vissen zoals snoek, snoekbaars en baars kunnen er daardoor maar moeilijk vanaf blijven. Zoek je een allround spinner die garant staat voor succes? Dan zal je aan de Ondex spinners veel plezier beleven.

De Ondex Spinner is in 1953 ontwikkeld door Niels Vogel en was één van de eerste onverzwaarde spinners van Europa. Sindsdien is Ondex ongeëvenaard in vangkracht. Het is ongetwijfeld de meest gevraagde spinner voor het vissen in ondeip, stilstaand water.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.