Filter

close
0
Onbeperkt
 
Alleshengelsport.nl heeft een groot assortiment aan haken .Bij ons vind u alles voor de Witvis. Vele producten voor Brasem, Voorn, Zeelt.

Gamakatsu - de kwaliteit van onze haken

Gamakatsu haken zijn de hoeksteen van het Gamakatsu concern en genieten wereldwijde bekendheid. Het zijn de methoden, de technologie en de materialen die onze haken superieur maken relatief aan andere merken.

Allereerst worden Gamakatsu haken vervaardigd van de meest superieure kwaliteit High Carbon Steel (carbonstaal).

Het gebruik van goedkope, lage kwaliteit materialen resulteert in goedkope haken met zwakke punten die niet echt scherp zijn. Het was Gamakatsu die destijds in nauwe samenwerking met een materiaalfabrikant, een uniek materiaal ontwikkelde voor de productie van vishaken. Het materiaal wat nu beter bekend staat als High Carbon Steel.

Niet alleen bevat dit materiaal een hoger percentage carbon, het is ook vrij van onzuiverheden. Dit garandeert bescherming tegen vlekken en zwakheden in het metaal en dus de haak.

Ten tweede, Gamakatsu heeft het meest geavanceerde temperingsysteem ter wereld.

Hierdoor kunnen haken in een stabiele toestand getemperd worden. Iedere haak wordt op speciale wijze verwarmd tot een temperatuur die ideaal is voor die bepaalde vorm en maat om vervolgens gecontroleerd afgekoeld te worden in olie. Dit proces levert haken op die super sterk zijn, maar niet broos. Het is uiterst ingewikkeld om de juiste balans tussen kracht en flexibiliteit te bereiken. Het duurde vele jaren voor Gamakatsu om dit proces wist te perfectioneren maar dit is dan ook waarom wij betere haken maken.

Tot slot, Gamakatsu is beroemd om de scherpte van de haakpunt!

Ons slijpproces is het meest moderne en geavanceerde ter wereld. Dit resulteert in een perfect conische punt die ongeëvenaard scherp is.

Gamakatsu produceert grote volumes, zeer scherpe haken met een constant hoge kwaliteit. De levensduur van een vishaak wordt gemeten door de scherpte, hardheid en viscositeit van de punt. Het resultaat is dat vissers groot vertrouwen hebben in Gamakatsu haken en dat Gamakatsu wereldwijd een enorm marktaandeel heeft weten op te bouwen.

Bij ons zijn veel van de producten ook altijd op voorraad! Bestel daarom dus je witvis uitrusting bij alleshengelsport.nl.


  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.